Norwegian (Bokmål) 
Studentsamskipnaden i Østfold. Bedre sammen.

Aktuelle tilbud i bokhandelen

Med- og motarbeiderboka. For deg som jobber eller bare er ansatt


Samordning av folk har blitt vel så viktig som samordning av fag. Om tiltaket skulle vise seg å bli et todagers cruise med Kielferga, med det det fører med seg av personalmessige, ekteskapsmessige eller helsemessige etterdønninger, så vit at det antageligvis er godt ment. Kanskje kommer det også noe godt ut av det.
299,-

Lei av å være sliten


Sliten? Tom for energi? Slitenhet og følelsen av å ikke ha noen krefter til overs er ikke en naturlig tilstand, men et varsko fra kroppen om at energiomsetningen ikke fungerer. Problemer med stoffskiftet er en tilstand som må tas på alvor, og som krever at du tar grep for å bedre egen helse.
299,-

Havlandet – Historia som skapte Noreg


De norske havområdene er seks ganger så store som landarealet, og sjøen har gitt livsgrunnlag for mennesker her nord siden steinalderen. Likevel er det meste av havene våre ukjente for de aller fleste. Denne boka er en reise til det usynlige Norge.
449,-

Den som dreper drømmer sover aldri


970-tallet. Venstrebølgen fra 1968 blir nærmest som en idyll å regne i sammenligning med den krigen som vokser frem mellom Europas sikkerhetstjenester og en stadig mer splittet venstrebevegelse. Det blir bokstavelig talt et spørsmål om liv eller død.
379,-

Hjelpebøker

Vi har et stort utvalg med hjelpbøker både til oppgaveskriving og eksamen i SiØ Bok. Kom innom oss så kan vi hjelpe deg med å finne det hjelpemiddelet nettopp du trenger! 
En del av utvalget vårt kan du se her: 
Hvordan lykkes som student - Gleder og utfordringer ved å studere
Superstudent - Lær mer effektivt, få bedre karakterer
Studentens hva, hvordan og hvorfor
Bachelorboka - Slik lykkes du som student
Høgskolesenteret på Remmen, 1757 Halden
Telefon: 69 60 84 00

E-post: studentsamskipnaden@hiof.no


Cookies  -  Personvernerklæring
Sosiale medier