Jubileumslogo
Håvard Solvang Hole, Kevin Vethe og Tim Thorné
15/30
Håvard Solvang Hole, Kevin Vethe og Tim Thorné
«Ta pauser og gjør noe helt annet i løpet av studiedagen!»
 
Ved bordtennisbordene i Halden treffer vi de tre økonomistudentene Håvard Solvang Hole, Kevin Vethe og Tim Thorné. De har tatt seg en pause fra lesing og arbeid med oppgaver og arbeidskrav. Nå er de ivrig opptatt med en bordtennis-match. Og de er langt fra de eneste studentene som bruker de to bordtennisbordene og biljardbordet. Her er det full aktivitet sent og tidlig.
 
Guttene synes det er godt med et avbrekk i løpet av dagen. De sier at de «lader batteriene» og har det hyggelig. Studentrådgiver’n som intervjuer guttene, bekrefter at sosiale relasjoner er viktig for studiemestring. Og fysisk aktivitet er også bra. Dessuten er vel bordtennis litt hjernetrim? Eller i hvert fall god trening av koordinasjon. Og at det er morsomt, kan både hun og guttene være enige om.
 
De tre økonomistudentene forteller at de trives godt ved studiested Halden. Håvard har flyttet fra hjembyen Skien og synes det er et veldig godt miljø i studentboligene på campus. Da betyr ikke størrelsen på byen så mye, sier han med et smil. Håvard synes også det er flott at det er så mange hyggelige og ulike sittegrupper i båsene utenfor det store auditoriet og i kantineområdet. Det bidrar godt til miljøet på skolen. Guttenes råd til andre studenter er altså å ta seg pauser og å gjøre noe helt annet. Det kan også bety å endre sted å jobbe i løpet av dagen. Kanskje teste en av de fargerike båsene?
 
Studentrådgiver’n minner om at det nærmer seg innspurten mot eksamen. I forberedelsesperioden er det ekstra viktig å ta pauser underveis i de lange arbeidsdagene. 
 
TILBAKE

#SIØ