Bestill time

I skjemaet på denne siden kan du bestille timer. 

Du kan også kontakte oss via e-post til studentradgivningen@hiof.no Husk at man ikke skal sende sensitive opplysninger på e-post.

Ved videosamtaler benytter vi en plattform som ivaretar personvern og er godkjent for leger, psykologer og andre helsefaglige behandlere. Når du bestiller en videosamtale, får du 24 timer før avtalen en SMS med en lenke du skal benytte i samtalen.

Mange synes det kan være krevende å organisere dagene sine. Det kan også være utfordrende å holde motivasjonen oppe. Vi tilbyr derfor en rask telefonprat om morgenen.  Du går inn på ditt studiested her og bestiller Morgenprat. Studentrådgiver ringer deg opp til avtalt tid.

Vi tilbyr også Walk&Talk. Etter bestilling vil studentrådgiver kontakte deg for å avtale en måte å gjennomføre dette tilpasset de gjeldende  smittevernreglene/restriksjonene.

Studenter i Halden kan få samtaler via video eller på SiØ Råd og Helses kontor på campus Halden (når campus er åpent for studenter og ansatte)

Hvis du ikke husker hvilken time du har bestilt eller må avbestille den, gjør følgende: 

Trykk på Hjem og gå inn på Min side og finn alle dine registrerte. Der kan du også endre eller avbestille timen.
 
ARTIKLER - SE ALLE
Den norske epledagen
Vi feirer epledagen hele uken
Vi søker studentkompiser
Ser du etter en meningsfull deltidsjobb? Søk nå da vel.
Velkommen til vår selvhjelpsgruppe
Vi ønsker å starte en selvhjelpsgruppe for deg som syns det er vanskelig å organisere og strukturere studiehverdagen og/eller...