Bjølstad

Vi har åpnet treningsrom!

Dette er et treningsrom designet for å gi deg som student et allsidig og bredt treningstilbud til studentvennlige priser.
Les mer og meld deg inn

Vi har åpnet treningsrom!

Dette er et treningsrom designet for å gi deg som student et allsidig og bredt treningstilbud til studentvennlige priser.
Les mer og meld deg inn

Om Bjølstad

Bjølstad er lokalisert på Kråkerøy i Fredrikstad. Det ligger kun 2 minutter unna Høgskolen i Fredrikstad og 4 minutter unna Fagskolen i gangavstand!

På Bjølstad tilbyr vi boliger i kollektiv, hybel med eget kjøkken og bad, og parleiligheter. Vi har også HC-tilpassede studentboliger.
 
Bjølstad IV  ble ferdigstilt i 2016 og består av 187 ulike type boliger i massivtre. Det er mange fordeler med å bo i bygg av massivtre, både for deg og for miljøet. Massivtre skaper et godt inneklima, mindre klimagassutslipp og har svært god brannmotstand.

Bjølstad V ble ferdigstilt sommeren 2020 og hyblene sto klare til innflytting i august samme år. Vi har nå gleden av å kunne tilby studentene 243 nye boliger i massivtre! Også her vil det være ulike typer bolig for å imøtekomme ulike behov.
 
Fra Bjølstad er det kort avstand til, blant annet, Fredrikstad sentrum via gangbro, gratis byferge som tar deg til Gamlebyen og Tollbuplassen (ved tog stasjonen). Les mer om hva Fredrikstad har å tilby: https://www.visitoestfold.com/no/fredrikstad-og-hvaler/aktiviteter-og-attraksjoner/
Søk bolig
Adresse:
Bjølstadveien 4, 1671 Kråkerøy
Om Bjølstad
ARTIKLER - SE ALLE
Hva skal jeg ta med meg til studentboligen?
Vi har noen gode tips til hva det kan være lurt å ta med seg til studentboligen – og hva som kan få lov til å bli hjemme!
Fornyelse av kontrakter
Kontrakten min går ut - men jeg ønsker å bo lenger.
En guide til å bo i kollektiv
Det kan være nytt og spennende å flytte inn i kollektiv. Her er en guide som vil hjelpe deg litt på vei.