Remmen treningsrom

Nytt treningsrom i Tårnet


Dette er et treningsrom designet for å gi deg som student et allsidig og bredt treningstilbud til studentvennlige priser. Treningsrommet er utstyrt med det nyeste innen treningsutstyr og det vil være muligheter for både kondisjonstrening og styrketrening.
 
Vi tilbyr medlemskap til introduksjonspris i vårt splitter nye treningsrom. Treningsrommet ligger i første etasje i tårnet (Remmen 3) og vil være åpent fra klokken 07.00 til 23.00 hver dag. Du låser deg selv inn med adgangskortet ditt. Dette betyr at du kan trene når det passer for deg og din timeplan og kortere vei til trening kan man ikke få.
 
Vi minner om gjeldende smitteverntiltak og ber om at du holder deg hjemme hvis du har symptomer på Covid-19 eller er i karantene. Vi har satt ut desinfeksjonsmidler i treningssenteret og ber om at du vasker hendene før du trener og at du vasker apparatene etter bruk for å minimere smitterisikoen. I tillegg minner vi om å holde avstand til de rundt deg.

 

Meld deg inn

Medlemskap i SiØ Trening er forbeholdt beboere ved våre studentboliger. For å melde deg inn i SiØ Trening fyller du inn skjemaet under. Medlemskap i SiØ Trening koster 500 kroner per semester og medlemskapet må fornyes hvert semester. Så fort ditt medlemskap et registrert og adgangskortet ditt aktivert, vil du motta en sms fra oss og du kan begynne å trene. Fakturaen vil du finne i UniAlltid. Innmelding fra 01.08.21 gjelder høstsemesteret. Dersom du ønsker å forlenge eksisterende medlemskap ber vi om at du fyller ut det samme skjemaet. 
 

Innmelding treningsrom Remmen

Fyll ut skjemaet for å melde deg inn