Sosialt allrom for alle beboere

Velkommen til sosialt samvær i Tårnet på Remmen. Ønsker du å finne på noe utenfor kollektivet eller hybelen din? Da er allrommet for deg. Allrommet kan benyttes av studentene til ulike sosiale arrangementer som for eksempel filmkveld, foreningsmøte, spillkveld, dagsarrangementer og kurs osv. Det er opp til studentene hvordan de vil bruke rommet og SiØ legger ingen føringer på bruken så lenge brukervilkårene overholdes.
 
Rommet ligger i første etasje i det nybygde Tårnet ved siden av treningsrommet og vaskeriet og inneholder et velutstyrt kjøkken, flere sittegrupper med bord og stoler, sofagrupper, (snart) stor TV med Playstation, samt en rekke brettspill. Alt dette kan brukes gratis av beboere ved studentboligene på Remmen.
 
Det vil være mulig å bruke rommet i tidsrommet 07.00 til 23.00 hele uken og det vil bli arrangert ulike aktiviteter som det går an å melde seg på. Først ut er en fast filmkveld i uken og forhåpentligvis er det interesse for en spillkveld i uken. Målet er at studentene skal styre dette selv og definere bruken slik at rommet er med på å styrke samholdet mellom studentene og gjøre det enda mer attraktivt å velge å bo i SiØs studentboliger.

Vi jobber med å få på plass et bookingsystem slik at det skal bli enklest mulig å reservere rommet. Frem til dette er på plass, kan rommet bookes på boligkontoret på Remmen.
 
Vi minner om gjeldende smitteverntiltak og ber om at du holder deg hjemme hvis du har symptomer på Covid-19 eller er i karantene. Vi har satt ut desinfeksjonsmidler i allrommet og ber om at du bruker dette før du tar rommet i bruk.