Norwegian (Bokmål) English 
Studentsamskipnaden i Østfold. Bedre sammen.
facebook hm
sio-logo

NB! Nye salgsbetingelser


Fra og med 01.06.17 vil alle våre utsalgssteder være kontantfrie.
Kort vil være det eneste mulige betalingsmiddelet. 

 

SiØ Spisesteder


Studentsamskipnadens spisesteder er et tilbud til høgskolestudentene i Østfold. Studentene er vår prioriterte kundegruppe. Produksjon og vareutvalg er først og fremst rettet mot denne gruppen. Formålet med driften er å gi et variert, godt, rimelig og ernæringsriktig mattilbud til studentene og at spisestedene fungerer som trivelige sosiale møtesteder. 

Tilbudet suppleres med retter og utvalg tilpasset tidens trender, ønsker og kulturer. 

SiØ Spis Remmen
På Remmen står SiØ Spis klar til å gi studenter og ansatte tilbud som lever opp til de fleste forventninger hva angår utvalg, smak, kvalitet og tilgjengelighet til rimelige priser.

SiØ Cafe Remmen
I kaffebaren på Remmen blir du ofte betjent av studenter. Her kan du få Fairtrade kaffe og det meste av moderne kaffedrikker, Frappè og et stort utvalg av te. 

SiØ Spis Fredrikstad
SiØ Spis i Fredrikstad befinner seg i lyse, trivelige lokaler. SiØ Spis fikk nytt og funksjonelt salgsområde høsten 2009. De ansatte gjør sitt beste for å gi studenter og ansatte variasjon i tilbudet, og stiller gjerne opp om det er ønske om noe ekstra. 
SiØ Cafe Fredrikstad
Her i 1. etasje i H-bygget kan studentene slappe av i intime lokaler med praktfull utsikt mot byen og elva eller kose seg ute på den flotte uteplassen på en solskinnsdag I kaffebaren får du kjøpt det meste av kaffedrikker og tevarianter som kan nytes sammen med noe godt å spise enten det er grove nysmurte blingser til frokost eller en deilig nystekt kanelbolle når du faller for fristelsen.
 
sio-logo beige
Høgskolesenteret på Remmen, 1757 Halden
Telefon: 69 60 84 00

E-post: studentsamskipnaden@hiof.no
Sosiale medier