Bjølstad treningsrom

Dette er et treningsrom designet for å gi deg som student et allsidig og bredt treningstilbud til studentvennlige priser. Treningsrommet er utstyrt med det nyeste innen treningsutstyr og det vil være muligheter for både kondisjonstrening og styrketrening.
 
Treningsrommet ligger i første etasje på Bjølstad V og er åpent fra klokken 07.00 til 23.00 hver dag. Du låser deg selv inn med adgangskortet ditt. 
 
Som et supplement til treningsrommet har vi bygd en Tuftepark utenfor boligene som fungerer som et lavterskeltilbud for egenorganisert utetrening hele året. Denne er åpen for alle uavhengig av medlemskap. 
 

 

Meld deg inn

For å melde deg inn i SiØ Trening fyller du inn skjemaet under. Medlemskap i SiØ Trening koster 500 kroner per semester og medlemskapet må fornyes hvert semester. Så fort ditt medlemskap et registrert og adgangskortet ditt aktivert, vil du motta en sms fra oss og du kan begynne å trene.

Fakturaen vil du finne i UniAlltid. Innmelding gjelder pr. semester. Dersom du ønsker å forlenge eksisterende medlemskap ber vi om at du fyller ut det samme skjemaet. 

 

Innmelding treningsrom Bjølstad

Fyll ut skjemaet for å melde deg inn