Norwegian (Bokmål) English 
Studentsamskipnaden i Østfold. Bedre sammen.

Hvordan søke om bolig?

1. Opprett en profil på siost.unialltid.no og legg inn søknad på ønsket bolig.
2. Når du har fått tildelt bolig får du SMS og e-post med ytterligere informasjon. Det er viktig at e-post og telefonnummer er oppdatert til enhver tid.
3. Logg inn på din profil på siost.unialltid.no og signer kontrakten digitalt med BankID.Last ned appen vår på android eller iphone for å lettere søke/akseptere/avslå bolig.

 
​Du kan søke bolig hos oss hele året!

Vi tilbyr rom til deg som skal studere ved Høgskolen i Østfold. Du kan velge å bo for deg selv, med kjæresten eller i et eget rom i kollektiv. Vi har ingen familieboliger.

Det er ingen frist på når du kan søke, men husk at søknaden kun er aktiv i 60 dager. Etter 60 dager må du aktivere søknaden i unialltid om du fortsatt ønsker bolig.


Tildeling
Vi starter tildelingen av kontrakter for neste skoleår i mai, men svar kan mottas så sent som i slutten av juni. For deg som starter i januar så starter vi tildelingen i midten av november. Øvrige søknader blir håndtert fortløpende.

SIØ operer med ettårskontrakter (1. august – 30. juni). I midten av vårsemesteret, ved påsketider, vil du få tilbud om å forlenge kontrakten din hvis du fortsatt er student. SIØ har rett til å kontrollere at du er boberettiget, dvs. at du er student ved HIØ. 
Høgskolesenteret på Remmen, 1757 Halden
Telefon: 69 60 84 00

E-post: studentsamskipnaden@hiof.no


Cookies  -  Personvernerklæring
Sosiale medier