Norwegian (Bokmål) English 
SIO-LOGO_BLACK
Studentsamskipnaden i Østfold. Bedre sammen.
Facebook_HM
SIO-logo

Hvordan søke om bolig?

1. Opprett en profil på deg selv i siost.unialltid.no og legg inn søknad på ønsket bolig.
2. Når du har fått tildelt bolig får du SMS og e-mail med ytterligere informasjon. Det er viktig at mail og telefonnr er oppdatert til enhver tid.
3. Logg inn på din profil på siost.unialltid.no og signér kontrakten digitalt med BankID.Last ned appen vår på android eller iphone for å lettere søke/akseptere/avslå bolig.

 
​Du kan søke bolig hos oss hele året!

Vi tilbyr rom til deg som skal studere ved Høgskolen i Østfold. Du kan velge å bo for deg selv, med kjæresten eller i et eget rom i kollektiv. Vi har ingen familieboliger.

Det er ingen frist på når du kan søke, men husk at søknaden kun er aktiv i 60 dager. Etter 60 dager må du aktivere søknaden i unialltid om du fortsatt ønsker bolig.


Tildeling
Vi starter tildelingen av kontrakter for neste skoleår i mai, men svar kan mottas så sent som i slutten av juni. For deg som starter i januar så starter vi tildelingen i midten av november. Øvrige søknader blir håndtert fortløpende.

SIØ operer med ettårskontrakter (1. august – 30. juni). I midten av vårsemesteret, ved påsketider, vil du få tilbud om å forlenge kontrakten din hvis du fortsatt er student. SIØ har rett til å kontrollere at du er bo berettiget, dvs. at du er student ved HIØ. 
Klikk på bildet for å gå rett til nettsiden
SIO-logo_beige
Høgskolesenteret på Remmen, 1757 Halden
Telefon: 69 60 84 00

E-post: studentsamskipnaden@hiof.no


Cookies  -  Personvernerklæring
Sosiale medier