Våre spisesteder

Vi har kantineutsalg og trivelige møteplasser på begge studiesteder. Spisestedene følge Høgskolens åpningstider, men for å få adgang utenom kjernetid må man lese studentkort eller ansattkort og taste kode for å komme inn. Vi tilbyr salatbar og varmmat ved lunsjtider. Produksjon og vareutvalg er først og fremst rettet mot studentenes behov. Formålet med driften er å gi studentene en naturlig møteplass med et variert, godt og ernæringsriktig mattilbud.

På studiested Fredrikstad gir vi studenter og ansatte tilgang til den ubetjente kaffebaren i 1.etg. Man får tilgang med studentkort/ansattkort og kode. Vi har laget et enkelt selvbetjent kaffe- og kaketilbud i kaffebaren. På studiested Halden er kaffebaren stengt inntil videre. 
 
Våre spisesteder og café har selvbetjente kasser, er kontantfrie og det er installert videoovervåking i lokalene.SiØ Spis Remmen
På Remmen står SiØ Spis klar til å gi studenter og ansatte tilbud som lever opp til de fleste forventninger hva angår utvalg, smak, kvalitet og tilgjengelighet til rimelige priser. Lokalet er tilknyttet Vrimle, Aud6 og SIØ Bok.
Selvbetjent 24/7 (med adgangskort mellom 14:00 og 07:00). 

SiØ Cafe Remmen - stengt inntil videre
Cafeen er stengt inntil videre. 

SiØ Spis Fredrikstad
SiØ Spis i Fredrikstad befinner seg i lyse, trivelige lokaler i 4. etasje. De ansatte gjør sitt beste for å gi studenter og ansatte variasjon i tilbudet, og stiller gjerne opp om det er ønske om noe ekstra.
Selvbetjent 24/7 (med adgangskort mellom 14:00 og 07:00). 

SiØ Cafe Fredrikstad 
Cafeen er åpen for selvbetjening i Høgskolens åpningstider. 
 

Ukens meny

Halden

Fredrikstad

uke 4

Mandag
Pasta med ostesaus og kylling - Salat & foccacia
Tirsdag
Nudler med kylling
Onsdag
Tex Mex
Torsdag
Stekt ris med sweet chilisauce
Fredag
Burrito - Salat, salsa & rømme
ARTIKLER - SE ALLE
Vi søker tilkallingsvakter
SiØ søker tilkallingsvakter som kan betjene kaffebaren ved HiØ Fredrikstad
SHoT resultatene – hva gjør SiØ?
Studentenes Helse- og trivselsundersøkelse (SHoT) viser at pandemien har rammet en del av studentene hardt. Mange studenter...
Studentmat
Nyttige tips og triks til hvordan man med rimelige og enkle grep kan spise sunt og godt for en rimelig penge.