Våre spisesteder

Studentsamskipnadens spisesteder er et tilbud til høgskolestudentene i Østfold. Produksjon og vareutvalg er først og fremst rettet mot studentenes behov. Formålet med driften er å gi studentene en naturlig møteplass med et variert, godt, rimelig og ernæringsriktig mattilbud.

På hvert studiested har vi kantineutsalg, café og salgsautomater. Alle våre utsalgssteder er kontantfrie.

SiØ Spis Remmen
På Remmen står SiØ Spis klar til å gi studenter og ansatte tilbud som lever opp til de fleste forventninger hva angår utvalg, smak, kvalitet og tilgjengelighet til rimelige priser. Lokalet er tilknyttet Vrimle, Aud6 og SIØ Bok.

SiØ Cafe Remmen - stengt inntil videre på grunn av Covid-19
Caféen på Remmen ligger midt i hjertet av kantinen, mellom Aud 6 og SIØ Spis. Her tilbyr vi det meste av moderne kaffedrikker, Frappé og te, samt sesongbetonte produkter som iskaffe, iste og smoothie.
Dagens suppe, toast, panini og annet godt står også på menyen. Her er det også mulig å sette seg utendørs når været tillater det.

SiØ Spis Fredrikstad
SiØ Spis i Fredrikstad befinner seg i lyse, trivelige lokaler i 4. etasje. De ansatte gjør sitt beste for å gi studenter og ansatte variasjon i tilbudet, og stiller gjerne opp om det er ønske om noe ekstra. 

SiØ Cafe Fredrikstad  - stengt inntil videre på grunn av Covid-19
Her i 1. etasje i H-bygget kan studentene slappe av i intime lokaler, innendørs eller på uteserveringen.
I kaffebaren får du kjøpt det meste av kaffedrikker og tevarianter som kan nytes sammen med noe godt å spise, enten det er grove nysmurte blingser til frokost eller en deilig nystekt kanelbolle når du faller for fristelsen. 
 
Salgsautomater
Tilgjengelig 24/7. Brus- og mineralvannsautomat, kaffe- og varmdrikksautomat samt kjølt vendingautomat med kiosk- og meierivarer.

Ukens meny

Halden

Fredrikstad

ARTIKLER - SE ALLE
SHoT resultatene – hva gjør SiØ?
Studentenes Helse- og trivselsundersøkelse (SHoT) viser at pandemien har rammet en del av studentene hardt. Mange studenter...
Vi søker studentkompiser
Ser du etter en meningsfull deltidsjobb? Det er fortsatt mulig å søke.
En kaffe, takk!
Vi er en kaffedrikkende nasjon, og det er nok bare finnene som slår oss i mengde. Men visste du at du lett kan lage en deilig...