Våre spisesteder

Vi har kantineutsalg og trivelige møteplasser på begge studiesteder. Spisestedene følger Høgskolens åpningstider, men for å få adgang utenom kjernetid må man lese studentkort eller ansattkort og taste kode for å komme inn. Vi tilbyr salatbar og varmmat ved lunsjtider. Produksjon og vareutvalg er først og fremst rettet mot studentenes behov. Formålet med driften er å gi studentene en naturlig møteplass med et variert, godt og ernæringsriktig mattilbud.

På studiested Fredrikstad gir vi studenter og ansatte tilgang til den ubetjente kaffebaren i 1.etg. Man får tilgang med studentkort/ansattkort og kode. Vi har laget et enkelt selvbetjent kaffe- og kaketilbud i kaffebaren. På studiested Halden er kaffebaren stengt inntil videre. 
 
Våre spisesteder og café har selvbetjente kasser, er kontantfrie og det er installert videoovervåking i lokalene.

SiØ Spis Remmen
På Remmen står SiØ Spis klar til å gi studenter og ansatte tilbud som lever opp til de fleste forventninger hva angår utvalg, smak, kvalitet og tilgjengelighet til rimelige priser. Lokalet er tilknyttet Vrimle, Aud6 og SIØ Bok.
Selvbetjent 24/7 (med adgangskort mellom 14:00 og 07:00). 

SiØ Spis Fredrikstad
SiØ Spis i Fredrikstad befinner seg i lyse, trivelige lokaler i 4. etasje. De ansatte gjør sitt beste for å gi studenter og ansatte variasjon i tilbudet, og stiller gjerne opp om det er ønske om noe ekstra.
Selvbetjent 24/7 (med adgangskort mellom 14:00 og 07:00). 

SiØ Cafe Fredrikstad 
Cafeen betjenes hver onsdag til fredag mellom klokken 10:00 og 13:00. Her tilbys det ulike typer kaffe, samt enkle matretter som panini og muffins. Cafeen har godt med sitteplasser og ligger lyst og trivelig til i 1. etasje.
Selvbetjent 24/7 (med adgangskort mellom 14:00 og 07:00). 
 

Ukens meny

Halden

uke 21

Mandag
2.Pinsedag
Tirsdag
Brennendekjærlighet - Salat
Onsdag
Tex Mex
Torsdag
Pastabuffet - Foccacia & salat
Fredag
Burrito - Salsa & rømme

Fredrikstad

ARTIKLER - SE ALLE
Studentmat
Nyttige tips og triks til hvordan man med rimelige og enkle grep kan spise sunt og godt for en rimelig penge.
Studentmat