Våre spisesteder

Vi har kantineutsalg og trivelige møteplasser på begge studiesteder. Spisestedene følge Høgskolens åpningstider, men for å få adgang utenom kjernetid må man lese studentkort eller ansattkort og taste kode for å komme inn. Vi tilbyr salatbar og varmmat ved lunsjtider. Produksjon og vareutvalg er først og fremst rettet mot studentenes behov. Formålet med driften er å gi studentene en naturlig møteplass med et variert, godt, rimelig og ernæringsriktig mattilbud.

På studiested Fredrikstad gir vi studenter og ansatte tilgang til den ubetjente kaffebaren i 1.etg. Man får tilgang med studentkort/ansattkort og kode. Vi har laget et enkelt selvbetjent kaffe- og kaketilbud i kaffebaren. På studiested Halden kan man benytte det trivelige kaffebaren som nå også er ubetjent. Kantineutsalget ligger tett på.
 
Våre spisesteder og café har selvbetjente kasser, er kontantfrie og det er installert kameraer i lokalene.SiØ Spis Remmen
På Remmen står SiØ Spis klar til å gi studenter og ansatte tilbud som lever opp til de fleste forventninger hva angår utvalg, smak, kvalitet og tilgjengelighet til rimelige priser. Lokalet er tilknyttet Vrimle, Aud6 og SIØ Bok.

SiØ Cafe Remmen - stengt inntil videre på grunn av Covid-19
Caféen på Remmen ligger midt i hjertet av kantinen, mellom Aud 6 og SIØ Spis. Her tilbyr vi det meste av moderne kaffedrikker, Frappé og te, samt sesongbetonte produkter som iskaffe, iste og smoothie.
Dagens suppe, toast, panini og annet godt står også på menyen. Her er det også mulig å sette seg utendørs når været tillater det.

SiØ Spis Fredrikstad
SiØ Spis i Fredrikstad befinner seg i lyse, trivelige lokaler i 4. etasje. De ansatte gjør sitt beste for å gi studenter og ansatte variasjon i tilbudet, og stiller gjerne opp om det er ønske om noe ekstra. 

SiØ Cafe Fredrikstad  - stengt inntil videre på grunn av Covid-19
Her i 1. etasje i H-bygget kan studentene slappe av i intime lokaler, innendørs eller på uteserveringen.
I kaffebaren får du kjøpt det meste av kaffedrikker og tevarianter som kan nytes sammen med noe godt å spise, enten det er grove nysmurte blingser til frokost eller en deilig nystekt kanelbolle når du faller for fristelsen. 
 
Salgsautomater
Tilgjengelig 24/7. Brus- og mineralvannsautomat, kaffe- og varmdrikksautomat samt kjølt vendingautomat med kiosk- og meierivarer.

Ukens meny

Halden

Fredrikstad

uke 42

Mandag
Kylling med digg tilbehør
Tirsdag
Vårrull med kimchisalat & sweet chili
Onsdag
Tex Mex
Torsdag
Fiskeburger med colesiow
Fredag
Sjef's pølse - potet & sellerirotpure'
ARTIKLER - SE ALLE
Den norske epledagen
Vi feirer epledagen hele uken
SHoT resultatene – hva gjør SiØ?
Studentenes Helse- og trivselsundersøkelse (SHoT) viser at pandemien har rammet en del av studentene hardt. Mange studenter...
Studentmat
Nyttige tips og triks til hvordan man med rimelige og enkle grep kan spise sunt og godt for en rimelig penge.